.::A.C.C. Blue-Gin.Net::.. ..::Wyślij News-a::.. ..::Download::.. ..::News::.. ..::Linki::.. ..::Konto na A.C.C.::..
A.C.C. :: Zobacz temat - ile powinno uzywac pamieci odtwarzanie filmu ?
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ile powinno uzywac pamieci odtwarzanie filmu ?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum A.C.C. Strona Główna -> W2K Plus
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piotr
Newbie
Newbie


Dołączył: Jan 16, 2000
Posty: 18

PostWysłany: Sob Cze 26, 2004 8:48 pm    Temat postu: ile powinno uzywac pamieci odtwarzanie filmu ? Odpowiedz z cytatem

no wlasnie ile pamieci i ile proca uzywa dekodowanie i odtwarzanie filmu w all player ?



Wieksze
_________________
Wszystko jest trudne do póki nie stanie się proste..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
castus
Newbie
Newbie


Dołączył: Feb 04, 2004
Posty: 19
Skąd: Pasłękowo

PostWysłany: Nie Cze 27, 2004 12:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlatego go uzywam Smile
_________________
Don't care what people say
Just follow your own way
___________________________
Enigma
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
matti
Newbie
Newbie


Dołączył: Jan 24, 2004
Posty: 28

PostWysłany: Sro Lip 07, 2004 7:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie chcialbym byc nieuprzejmy, ale te screeny za wiele nie mowia.
Pokazuja tylko calkowite zuzycie, a poza tym, odtwarzany jest mpg, ktory moglem odtwarzac na moim p133 Smile.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Piotr
Newbie
Newbie


Dołączył: Jan 16, 2000
Posty: 18

PostWysłany: Pią Lip 09, 2004 11:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no tak, tylko ja mam 3GHz i i 1 GB ram
a transfer z dysku 300, 2x SerialATA 150 w rajdzie paskowym

nawet na max idzie na jednym procesie 50%
bo jeszcze nie obsluguje dual
_________________
Wszystko jest trudne do póki nie stanie się proste..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Piotr
Newbie
Newbie


Dołączył: Jan 16, 2000
Posty: 18

PostWysłany: Czw Sie 04, 2011 8:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piotr napisał:
no tak, tylko ja mam 3GHz i i 1 GB ram
a transfer z dysku 300, 2x SerialATA 150 w rajdzie paskowym

nawet na max idzie na jednym procesie 50%
bo jeszcze nie obsluguje dual



dalej ten sam komp 4GB ram x64 obciąża 1% procka więc jest poprawa Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
zohaa
Newbie
Newbie


Dołączył: Dec 01, 2014
Posty: 2

PostWysłany: Pon Gru 01, 2014 8:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiec co ?
nie mam szansy nawet na bob budowniczy ?
_________________
http://testking.net/
http://www.csld.edu/
http://www.marygrove.edu/
http://www.testking.net/Network-plus-certification-training.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Berklee_College_of_Music
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum A.C.C. Strona Główna -> W2K Plus Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Forums ©